Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi | Mehmet Akif Ersoy Uygulama ve Araştırma Merkezi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Tarafından “Mehmet Akif Ersoy” İsimli Tiyatro Oyunu Sahnelendi

Üniversitemiz ve Anadolu Mektebi tarafından düzenlenen "Vefatının 80.Yılında Akif'i Anmak Asım'ı Yaşamak" programı kapsamında “Mehmet Akif Ersoy” isimli tiyatro gösterimi gerçekleşti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sergilenen oyun, Üniversitemiz Konferans ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirildi.

Sanat Yönetmenliğini Ertan AKMAN’ın yaptığı tiyatro gösteriminde Mehmet Akif Ersoy’un hayatından kesitler sunuldu. Tiyatro gösterisine ilgi ise oldukça yoğun oldu.

Değerli şahsiyet Mehmet Akif Ersoy'un hayatının anlatıldığı tiyatro gösterimi için emeği geçen herkese çok teşekkür eden Rektör Danışmanımız Yrd. Doç.Dr. Mustafa KILINÇ, "Üniversite olarak Mehmet Akif Ersoy'un adını taşımaktan, onun değerleriyle öğrencileri geleceğe hazırlamaktan gurur duyuyoruz." vurgusunu yaptı.

Tiyatro gösterimi sonunda Rektör Danışmanımız Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ tarafından Ertan AKMAN’a Üniversitemiz anmalığı ve çiçek takdim edilirken, AKMAN tarafından ise Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ’a Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin anmalığı sunuldu.

Görseller